Aspose.ThreeD.Animation

De animatienaamruimte van Aspose.3D, alle animatiegerelateerde klassen zijn gedefinieerd in deze naamruimte

Klassen

KlasBeschrijving
AnimationChannelEen kanaal wijst het componentveld van een eigenschap toe aan een set sleutelframereeksen
AnimationClipDe animatieclip is een verzameling animaties. De scène kan een of meer animatieclips bevatten.
AnimationNodeAspose.3D’s ondersteunt animatiehiërarchie, elke animatie kan worden samengesteld uit verschillende animaties en de keyframe-definitie van de animatie. AnimationNode definieert de transformatie van een eigenschapswaarde in de loop van de tijd, een animatieknooppunt kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de transformatie van een knooppunt of andereA3DObject numerieke eigenschappen van object.
BindPointEENBindPointwordt meestal gemaakt op de eigenschap van een object, sommige eigenschapstypen bevatten meerdere componentvelden (zoals een Vector3-veld), BindPoint genereert een kanaal voor elk componentveld en verbindt het veld met een of meer keyframesequentie-instanties via de kanalen.
ExtrapolationExtrapolatie definieert hoe te handelen wanneer de bemonsterde waarde buiten het bereik valt dat is gedefinieerd door de eerste en laatste sleutelframes.
KeyFrameEen keyframe wordt voornamelijk gedefinieerd door een tijd en een waarde, voor sommige interpolatietypes wordt tangens/spanning/bias/continuïteit ook gebruikt om de uiteindelijke bemonsterde waarde te berekenen. Bemonsterde waarden in een niet-sleutelframe tijdpositie worden geïnterpoleerd door keyframes tussen de vorige en volgende keyframes Waarde voor/na het eerste/laatste keyframe worden berekend door deExtrapolation klasse.
KeyframeSequenceDe volgorde van sleutelframes, het beschrijft de transformatie van een bemonsterde waarde in de loop van de tijd.

Opsomming

OpsommingBeschrijving
ExtrapolationTypeExtrapolatietype.
InterpolationHet interpolatietype van het sleutelframe.
StepModeInterpolatiestapmodus.
WeightedModeGewogen modus.