UsdSaveOptions

UsdSaveOptions class

Bewaar opties voor USD/USDZ formaten.

public class UsdSaveOptions : SaveOptions

Constructeurs

NaamBeschrijving
UsdSaveOptions()Initialiseer een nieuwUsdSaveOptions metUSD formaat
UsdSaveOptions(FileFormat)Initialiseer een nieuwUsdSaveOptions met gespecificeerd USD/USDZ-formaat.

Eigenschappen

NaamBeschrijving
Encoding { get; set; }Hiermee wordt de standaardcodering voor op tekst gebaseerde bestanden opgehaald of ingesteld. De standaardwaarde is null, wat betekent dat de importeur/exporteur zal beslissen welke codering moet worden gebruikt.
ExportMetaData { get; set; }Exporteer de eigenschappen van het knooppunt via het customData-veld van USD.
FileFormat { get; }Haalt de bestandsindeling op die is opgegeven in de huidige optie Opslaan/Laden.
FileName { get; set; }De bestandsnaam van de exporterende/importerende scène. Dit is optioneel, maar nuttig bij het serialiseren van externe activa zoals het materiaal van OBJ.
FileSystem { get; set; }Laat gebruiker afhandelen hoe de externe afhankelijkheden te beheren tijdens laden/opslaan.
LookupPaths { get; set; }Sommige bestanden, zoals OBJ, zijn afhankelijk van een extern bestand, de opzoekpaden zorgen ervoor dat Aspose.3D kan zoeken naar een extern bestand om te laden.
MaterialConverter { get; set; }Aangepaste converter om het materiaal van de geometrie te converteren naar PBR-materiaal Als dit niet is toegewezen, converteert de USD-exporteur automatisch het standaardmateriaal naar PBR-materiaal. Standaardwaarde is null
PrimitiveToMesh { get; set; }Converteer de primitieve entiteiten naar mesh tijdens de export. Of codeer de primitieven rechtstreeks naar het uitvoerbestand (zal de extensiedefinitie van Aspose gebruiken voor niet-officiële primitieven zoals Dish, Torus) Standaardwaarde is waar.

Zie ook