ControlPicturePositionType

ControlPicturePositionType enumeration

Vertegenwoordigt de locatie van de afbeelding van het besturingselement ten opzichte van het bijschrift.

public enum ControlPicturePositionType

Waarden

NaamWaardeBeschrijving
LeftTop131072De afbeelding verschijnt links van het bijschrift. Het bijschrift is uitgelijnd met de bovenkant van de afbeelding.
LeftCenter327683De afbeelding verschijnt links van het bijschrift. Het bijschrift is gecentreerd ten opzichte van de afbeelding.
LeftBottom524294De afbeelding wordt links van het bijschrift weergegeven. Het bijschrift wordt uitgelijnd met de onderkant van de afbeelding.
RightTop2De afbeelding verschijnt rechts van het bijschrift. Het bijschrift is uitgelijnd met de bovenkant van de afbeelding.
RightCenter196613De afbeelding verschijnt rechts van het bijschrift. Het bijschrift is gecentreerd ten opzichte van de afbeelding.
RightBottom393224De afbeelding wordt rechts van het bijschrift weergegeven. Het bijschrift wordt uitgelijnd met de onderkant van de afbeelding.
AboveLeft393216De afbeelding verschijnt boven het bijschrift. Het bijschrift wordt uitgelijnd met de linkerrand van de afbeelding.
AboveCenter458753De afbeelding verschijnt boven het bijschrift. Het bijschrift wordt gecentreerd onder de afbeelding.
AboveRight524290De afbeelding verschijnt boven het bijschrift. Het bijschrift wordt uitgelijnd met de rechterrand van de afbeelding.
BelowLeft6De afbeelding verschijnt onder het bijschrift. Het bijschrift wordt uitgelijnd met de linkerrand van de afbeelding.
BelowCenter65543De afbeelding verschijnt onder het bijschrift. Het bijschrift wordt boven de afbeelding gecentreerd.
BelowRight131080De afbeelding verschijnt onder het bijschrift. Het bijschrift wordt uitgelijnd met de rechterrand van de afbeelding.
Center262148De afbeelding verschijnt in het midden van het besturingselement. Het bijschrift wordt horizontaal en verticaal gecentreerd boven op de afbeelding.

Zie ook