Enum EncoderValue

EncoderValue enumeration

Wordt gebruikt om de parameterwaarde op te geven die wordt doorgegeven aan een JPEG- of TIFF-beeldencoder bij gebruik van deEncoderParameters) ofEncoderParameters) methoden.

public enum EncoderValue

Waarden

NaamWaardeBeschrijving
ColorTypeCMYK0Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
ColorTypeYCCK1Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
CompressionLZW2Specificeert het LZW-compressieschema. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de categorie Compressie.
CompressionCCITT33Specificeert het CCITT3-compressieschema. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de compressiecategorie.
CompressionCCITT44Specificeert het CCITT4-compressieschema. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de compressiecategorie.
CompressionRle5Specificeert het RLE-compressieschema. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de compressiecategorie.
CompressionNone6Specificeert geen compressie. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de compressiecategorie.
ScanMethodInterlaced7Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
ScanMethodNonInterlaced8Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
VersionGif879Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
VersionGif8910Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
RenderProgressive11Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
RenderNonProgressive12Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
TransformRotate9013Specificeert dat de afbeelding 90 graden met de klok mee rond het midden moet worden gedraaid. Kan worden doorgegeven aan de JPEG-encoder als een parameter die behoort tot de transformatiecategorie.
TransformRotate18014Geeft aan dat de afbeelding 180 graden rond het midden moet worden gedraaid. Kan worden doorgegeven aan de JPEG-encoder als een parameter die behoort tot de transformatiecategorie.
TransformRotate27015Hiermee geeft u op dat de afbeelding 270 graden met de klok mee moet worden gedraaid rond het midden. Kan worden doorgegeven aan de JPEG-encoder als een parameter die behoort tot de transformatiecategorie.
TransformFlipHorizontal16Specificeert dat de afbeelding horizontaal moet worden gespiegeld (rond de verticale as). Kan worden doorgegeven aan de JPEG-encoder als een parameter die behoort tot de transformatiecategorie.
TransformFlipVertical17Specificeert dat de afbeelding verticaal moet worden gespiegeld (rond de horizontale as). Kan worden doorgegeven aan de JPEG-encoder als een parameter die behoort tot de transformatiecategorie.
MultiFrame18Specificeert dat de afbeelding meer dan één frame (pagina) heeft. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de categorie van de opslagvlag.
LastFrame19Specificeert het laatste frame in een afbeelding met meerdere frames. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de categorie van de opslagvlag.
Flush20Geeft aan dat een bestand of stream met meerdere frames moet worden gesloten. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de categorie van de opslagvlag.
FrameDimensionTime21Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
FrameDimensionResolution22Niet gebruikt in GDI+ versie 1.0.
FrameDimensionPage23Geeft aan dat er een kader moet worden toegevoegd aan de paginadimensie van een afbeelding. Kan worden doorgegeven aan de TIFF-encoder als een parameter die behoort tot de categorie van de opslagvlag.

Zie ook