Class KmlFeatureStyle

KmlFeatureStyle class

Stijlen beïnvloeden hoe geometrie wordt gepresenteerd. Deze stijlen zijn gecodeerd in de documentsectie en hebben een unieke identificatie voor elke stijl. Deze staan bekend als ‘gedeelde stijlen’ in de kml-specificatie.

public class KmlFeatureStyle : FeatureStyle

Constructeurs

NaamBeschrijving
KmlFeatureStyle()De standaard constructeur.

Eigenschappen

NaamBeschrijving
Balloon { get; set; }Specificeert hoe de beschrijvingsballon voor plaatsmarkeringen wordt getekend. Gebruikennull om een ontbrekende stijl aan te geven. Standaardwaarde isnull .
Icon { get; set; }Specificeert hoe pictogrammen voor puntplaatsmarkeringen worden getekend. Gebruikennull om een ontbrekende stijl aan te geven. Standaardwaarde isnull .
Label { get; set; }Specificeert hoe labels van een object worden getekend. Gebruikennull om een ontbrekende stijl aan te geven. Standaardwaarde isnull .
Line { get; set; }Specificeert de tekenstijl (kleur, kleurmodus en lijndikte) voor alle lijngeometrie. Gebruiknull om een ontbrekende stijl aan te geven. Standaardwaarde isnull .
List { get; set; }Specificeert hoe een functie wordt weergegeven in de lijstweergave. Gebruikennull om een ontbrekende stijl aan te geven. Standaardwaarde isnull .
Polygon { get; set; }Specificeert de tekenstijl voor alle polygonen, inclusief polygoonextrusies en lijnextrusies. Gebruikennull om een ontbrekende stijl aan te geven. Standaardwaarde isnull .

Zie ook