Class EventTarget

EventTarget class

DeEventTarget interface wordt geïmplementeerd door alle Nodes in een implementatie die het DOM Event Model ondersteunt. Daarom kan deze interface worden verkregen door bindingspecifieke castingmethoden te gebruiken op een instantie van de Node-interface. De interface maakt registratie en verwijdering van Event Listeners op eenEventTarget en verzending van gebeurtenissen daarnaartoeIEventTarget .

public class EventTarget : DOMObject, IDisposable, IEventTarget

methoden

NaamBeschrijving
AddEventListener(string, IEventListener)Met deze methode kunnen gebeurtenislisteners worden geregistreerd op het gebeurtenisdoel.
AddEventListener(string, DOMEventHandler, bool)Met deze methode kunnen gebeurtenislisteners worden geregistreerd op het gebeurtenisdoel.
AddEventListener(string, IEventListener, bool)Met deze methode kunnen gebeurtenislisteners worden geregistreerd op het gebeurtenisdoel.
DispatchEvent(Event)Met deze methode kunnen gebeurtenissen worden verzonden naar het gebeurtenismodel van de implementatie.
Dispose()Voert door de toepassing gedefinieerde taken uit die verband houden met het vrijmaken, vrijgeven of resetten van onbeheerde bronnen.
virtual GetPlatformType()Deze methode wordt gebruikt om het ECMAScript-object op te halenType .
RemoveEventListener(string, IEventListener)Met deze methode kunnen gebeurtenislisteners uit het gebeurtenisdoel worden verwijderd. Als eenIEventListener wordt verwijderd uit eenEventTarget terwijl het een gebeurtenis verwerkt, wordt het niet geactiveerd door de huidige acties. Gebeurtenislisteners kunnen nooit worden aangeroepen nadat ze zijn verwijderd.
RemoveEventListener(string, DOMEventHandler, bool)Met deze methode kunnen gebeurtenislisteners uit het gebeurtenisdoel worden verwijderd. Als eenIEventListener wordt verwijderd uit eenEventTarget terwijl het een gebeurtenis verwerkt, wordt het niet geactiveerd door de huidige acties. Gebeurtenislisteners kunnen nooit worden aangeroepen nadat ze zijn verwijderd.
RemoveEventListener(string, IEventListener, bool)Met deze methode kunnen gebeurtenislisteners uit het gebeurtenisdoel worden verwijderd. Als eenIEventListener wordt verwijderd uit eenEventTarget terwijl het een gebeurtenis verwerkt, wordt het niet geactiveerd door de huidige acties. Gebeurtenislisteners kunnen nooit worden aangeroepen nadat ze zijn verwijderd.

Zie ook