Class InvoiceRecognitionSettings

InvoiceRecognitionSettings class

Instellingen voor de factuurherkenning. Bevat elementen waarmee het herkenningsproces kan worden aangepast.

public class InvoiceRecognitionSettings : ReceiptRecognitionSettings

Constructeurs

NaamBeschrijving
InvoiceRecognitionSettings(Language)Initialiseert een nieuw exemplaar van hetInvoiceRecognitionSettingsklasse met volledige set eigenschappen.

Eigenschappen

NaamBeschrijving
AllowedCharacters { get; set; }Toegestane tekens ingesteld. Bepaalt het type tekens dat is toegestaan voor het herkenningsresultaat.
AutoSkew { set; }Hiermee wordt een vlag opgehaald of ingesteld die aangeeft of automatische correctie van scheve afbeeldingen moet worden ingeschakeld. Standaard ingeschakeld (true).
IgnoredCharacters { get; set; }Stelt zwarte lijst in voor herkenningssymbolen.
Language { set; }Hiermee wordt de taal gebruikt voor OCR opgehaald of ingesteld. Bepaalt het alfabet dat wordt gebruikt tijdens de herkenning. Standaard meertalig.
PreprocessingFilters { get; set; }Maakt het mogelijk om de afbeelding voor OCR voor te bereiden door voorbewerkingsmethoden aan te passen.
ThreadsCount { set; }Haalt het aantal threads voor verwerking op of stelt het in. Standaard betekent 0 dat de afbeelding wordt verwerkt met het aantal threads dat gelijk is aan uw aantal processors. ThreadsCount = 1 betekent dat de afbeelding wordt verwerkt in de hoofdthread.

Zie ook