Aspose.Page voor .NET

Naamruimten

NaamruimteBeschrijving
Aspose.PageDe Aspose.Pageis een root-naamruimte voor alle klassen van de Aspose.Page-bibliotheek die er direct in staan Apparaat of indirect via verschillende subnaamruimten.
Aspose.Page.EPSDe Aspose.Page.EPS is een hoofdnaamruimte voor alle klassen die te maken hebben met PS/EPS-bestanden.
Aspose.Page.EPS.DeviceDe Aspose.Page.EPS.Device naamruimte biedt klassen van mogelijke apparaten en opslagopties die kunnen worden gebruikt tijdens het converteren van PS/EPS naar andere formaten.
Aspose.Page.EPS.XMPDe Aspose.Page.EPS.XMP naamruimte biedt klassen voor het lezen en wijzigen van XMP-metagegevens in EPS-bestanden.
Aspose.Page.FontDe Aspose.Page.Font naamruimte bevat klassen voor het manipuleren van lettertypen.
Aspose.Page.XPSDe Aspose.Page.XPS is een root-naamruimte voor alle klassen die te maken hebben met XPS-document.
Aspose.Page.XPS.FeaturesDe Aspose.Page.Xps.Features naamruimte biedt functies die verder gaan dan de XPS-specificatie.
Aspose.Page.XPS.PresentationDe Aspose.Page.Xps.Presentationnaamruimte biedt basisklassen voor het weergeven van XPS -documenten naar andere indelingen.
Aspose.Page.XPS.Presentation.ImageDe Aspose.Page.Xps.Presentation.Image naamruimte biedt klassen voor het weergeven van XPS -document naar een afbeelding.
Aspose.Page.XPS.Presentation.PdfDe Aspose.Page.Xps.Presentation.Pdf naamruimte biedt klassen voor het weergeven van XPS -document naar PDF-document.
Aspose.Page.XPS.XpsMetadataDe Aspose.Page.Xps.XpsMetadata naamruimte biedt klassen die metagegevens van XPS-document beschrijven.
Aspose.Page.XPS.XpsModelDe Aspose.Page.Xps.XpsModelnaamruimte biedt klassen die elementen van XPS-document beschrijven.