Programozás mellékletekkel

Az Aspose.PDF for .NET oktatóanyagok a mellékletekkel történő programozásról lépésről lépésre nyújtanak útmutatást a PDF-dokumentumok mellékleteinek kezeléséhez. Ismerje meg a mellékletek hozzáadását, kibontását és törlését, valamint tulajdonságaik kezelését.

Ezek az oktatóanyagok végigvezetik Önt a PDF-dokumentumok mellékleteinek kezelésének különböző lépésein, lehetővé téve a PDF-fájlok funkcionalitásának és interaktivitásának javítását.

Oktatóanyagok

CímLeírás
Melléklet hozzáadása PDF-fájlhozIsmerje meg, hogyan adhat hozzá mellékletet PDF-fájlhoz az Aspose.PDF for .NET használatával.
Törölje az összes mellékletet a PDF fájlbólIsmerje meg, hogyan távolíthat el minden mellékletet PDF-fájlból az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Fájlok tömörítésének letiltása PDF fájlbanIsmerje meg, hogyan tilthatja le a PDF-fájlok tömörítését az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Töltse le az összes mellékletet PDF-fájlbanIsmerje meg, hogyan töltheti le az összes mellékletet PDF-fájlban az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Szerezze meg a melléklet adataitIsmerje meg, hogyan szerezhet információkat egy adott mellékletről PDF-fájlban az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Egyedi melléklet beszerzése PDF-fájlbanIsmerje meg, hogyan szerezhet be egyedi mellékletet PDF-fájlban az Aspose.PDF for .NET segítségével.