Programozás bélyegekkel és vízjelekkel

Az Aspose.PDF „Programozás bélyegekkel és vízjelekkel” .NET-hez készült oktatóanyaga végigvezeti Önt a PDF-dokumentumokhoz bélyegzők és vízjelek hozzáadásának lépésein. Megtanulja a bélyegzők testreszabását, szöveges és grafikus vízjelek alkalmazását, valamint helyzetük és megjelenésük kezelését. Ezek az oktatóanyagok segítenek abban, hogy egyszerű és hatékony módon biztonsági és azonosítási réteget adjon PDF-fájljaihoz.

Oktatóanyagok

CímLeírás
Dátum és időbélyeg hozzáadása PDF-fájlhozIsmerje meg, hogyan adhat hozzá egyszerűen dátum- és időbélyegzőt PDF-fájlhoz az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Képbélyegző hozzáadása PDF-fájlhozIsmerje meg, hogyan adhat hozzá egyszerűen képbélyeget PDF-fájlhoz az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Különböző fejlécek hozzáadása PDF-fájlhozTanulja meg, hogyan adhat hozzá egyszerűen különböző fejléceket a PDF-fájl minden oldalához az Aspose.PDF for .NET segítségével.
PDF-oldalbélyegző hozzáadása PDF-fájlhozIsmerje meg, hogyan adhat hozzá egyszerűen PDF-oldalbélyeget PDF-fájlhoz az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Szövegbélyegző hozzáadása PDF-fájlhozIsmerje meg, hogyan adhat hozzá egyszerűen szövegbélyeget PDF-fájlhoz az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Műtermékek számlálása PDF fájlbanTanulja meg, hogyan számolhat egyszerűen vízjeleket PDF-fájlban az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Az igazítás meghatározása PDF-fájlbanIsmerje meg, hogyan állíthat be egyszerűen szövegigazítást PDF-fájlban az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Szöveg kivonat a bélyegző megjegyzésébőlTanulja meg, hogyan vonhat ki egyszerűen szöveget a PDF-dokumentumokban lévő bélyegző megjegyzéseiből az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Töltse ki a körvonal szövegét PDF-fájlbanTanulja meg, hogyan lehet egyszerűen kitölteni és körvonalazni szöveget PDF-fájlban az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Vízjel beszerzése PDF fájlbólIsmerje meg, hogyan bonthat ki vízjeleket PDF-fájlból az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Kép és oldalszám a Fejléc lábléc részbenIsmerje meg, hogyan adhat hozzá képet és oldalszámot egy PDF-dokumentum fejlécéhez és láblécéhez az Aspose segítségével.
Kép és oldalszám a Fejléc lábléc szakaszában soron belülIsmerje meg, hogyan adhat hozzá képet és oldalszámot a fejléchez és a lábléchez sorközi bekezdések használatával az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Kép láblécbenIsmerje meg, hogyan adhat hozzá képet PDF-dokumentum láblécéhez az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Kép a fejlécbenIsmerje meg, hogyan adhat hozzá képet PDF-dokumentum fejlécéhez az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Oldalszám a fejléc láblécében úszó doboz használatávalIsmerje meg, hogyan adhatja hozzá az oldalszámot egy PDF-dokumentum fejlécéhez és láblécéhez az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Oldalszám bélyegek PDF fájlbanIsmerje meg, hogyan adhat hozzá oldalszámbélyegzőket PDF-fájlhoz az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Táblázat a fejléc lábléc szakaszábanIsmerje meg, hogyan adhat hozzá táblázatot egy PDF-dokumentum fejléc/lábléc részéhez az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Szöveg A PDF-fájl láblécébenIsmerje meg, hogyan adhat szöveget a PDF-fájl láblécéhez az Aspose.PDF for .NET segítségével.
Szöveg a PDF-fájl fejlécébenIsmerje meg, hogyan adhat hozzá szöveget a PDF-fájl fejlécéhez az Aspose.PDF for .NET segítségével.