Programmeren met annotaties

Een uitgebreide verzameling zelfstudies waarin wordt getoond hoe u met annotaties in PDF-documenten kunt werken met behulp van Aspose.PDF voor .NET. Het biedt een breed scala aan codefragmenten die demonstreren hoe u verschillende soorten annotaties kunt maken en manipuleren, zoals tekst, lijn, cirkel, rechthoek, veelhoek, hyperlink en nog veel meer. Elk voorbeeld bevat de volledige C#-code samen met een gedetailleerde uitleg van de functionaliteit van de code en de verwachte uitvoer. Het is een uitstekende bron voor .NET-ontwikkelaars die willen leren werken met annotaties in PDF-documenten met behulp van Aspose.PDF.

Handleidingen

TitelBeschrijving
PDF-annotatie toevoegenLeer hoe u tekst-PDF-annotaties kunt toevoegen met Aspose.PDF voor .NET met behulp van deze C#-broncode. Pas uw annotaties aan met specifieke details en pictogrammen.
Link-annotatie toevoegenLeer hoe u de functie Inktannotatie kunt toevoegen aan PDF-documenten in C# met behulp van Aspose.PDF voor .NET met stapsgewijze handleiding en volledige broncode.
Voeg SWF-bestand toe als PDF-annotatieLeer met deze stapsgewijze handleiding hoe u SWF-bestanden kunt toevoegen als PDF-annotaties in Aspose.PDF voor .NET.
Verwijder alle annotaties van de paginaLeer hoe u alle annotaties van een PDF-pagina verwijdert met Aspose.PDF voor .NET met behulp van deze stapsgewijze handleiding.
Verwijder een bepaalde annotatie in een PDF-bestandLeer hoe u een bepaalde annotatie in een PDF-bestand verwijdert met Aspose.PDF voor .NET met deze stapsgewijze handleiding.
Extraheer gemarkeerde tekst in PDF-bestandLeer hoe u gemarkeerde tekst uit een PDF-bestand kunt extraheren met Aspose.PDF voor .NET met deze stapsgewijze handleiding.
Haal alle annotaties van de paginaLeer met deze stapsgewijze handleiding hoe u Aspose.PDF voor .NET kunt gebruiken om alle annotaties van een PDF-pagina op te halen.
Krijg specifieke annotaties in een PDF-bestandLeer met deze stapsgewijze handleiding hoe u Aspose.PDF voor .NET kunt gebruiken om bepaalde annotaties in een PDF-bestand te krijgen.
Krijg bron van annotatieLeer met deze stapsgewijze handleiding hoe u de bron van een annotatie kunt ophalen met Aspose.PDF voor .NET.
Onzichtbare annotatie in PDF-bestandLeer hoe u annotaties in PDF-bestanden onzichtbaar kunt maken met behulp van C#-broncode met Aspose.PDF voor .NET. Stap-voor-stap handleiding.
lnk AnnotatielijndikteDit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het instellen van de lijnbreedte van de lnk-annotatie met Aspose.PDF voor .NET.
Pagina redigerenIn dit artikel wordt uitgelegd hoe u een PDF-pagina kunt redigeren met Aspose.PDF voor .NET, inclusief stapsgewijze instructies en voorbeeldbroncode.
Bijschrifteigenschap instellen in PDF-bestandLeer hoe u de Callout-eigenschap in een PDF-bestand instelt met Aspose.PDF voor .NET. Pas annotaties aan met toelichtingslijnen, tekstkleur en eindstijlen.
Stel de opmaak van vrije tekstannotaties inDit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het maken van een vrije tekstannotatie en het specificeren van de inhoud ervan met Aspose.PDF voor .NET.
Woorden doorhalenDit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van Aspose.PDF voor de Woorden doorhalen-functie van .NET, inclusief stapsgewijze handleiding en uitleg.
Update vrije tekst PDF-annotatieLeer hoe u de gratis tekst-PDF-annotatiefunctie van Aspose.PDF voor .NET kunt bijwerken met behulp van de C#-broncode.