Class XzArchiveSettings

XzArchiveSettings class

De klasse bevat een set instellingen voor een bepaald xz-archief.

public class XzArchiveSettings

Constructeurs

NaamBeschrijving
XzArchiveSettings()Initialiseert een nieuw exemplaar van hetXzArchiveSettings klasse met enkele LZMA2-compressie.
XzArchiveSettings(XzFilterSettings[], long, XzCheckType)Initialiseert een nieuw exemplaar van hetXzArchiveSettings klasse met aangepaste parameters.

Eigenschappen

NaamBeschrijving
static FastestSpeed { get; }Haalt de instantie op van hetXzArchiveSettings class met woordenboekgrootte gelijk aan 65536 bytes in LZMA2-filter, blokgrootte gelijk aan 1 megabyte en CRC32-checksum.
static FastSpeed { get; }Haalt de instantie op van hetXzArchiveSettings class met woordenboekgrootte gelijk aan 1 megabyte in LZMA2-filter, blokgrootte gelijk aan 4 megabytes en CRC32-checksum.
static HighCompression { get; }Haalt de instantie op van hetXzArchiveSettings class met woordenboekgrootte gelijk aan 32 megabytes in LZMA2-filter, blokgrootte gelijk aan 128 megabytes en CRC32-checksum.
static MaximumCompression { get; }Haalt de instantie op van hetXzArchiveSettingsclass met woordenboekgrootte gelijk aan 64 megabytes in LZMA2-filter, blokgrootte gelijk aan 256 megabytes en CRC32-checksum.
static Normal { get; }Haalt de instantie op van hetXzArchiveSettings class met woordenboekgrootte gelijk aan 16 megabytes in LZMA2-filter, blokgrootte gelijk aan 64 megabytes en CRC32-checksum.

Zie ook